Har Skjedd‎ > ‎Hva skjer 2017‎ > ‎

Workshop Juni 2017

Tema:

Landskapsfoto med fokus på filter, motiv, inndeling av bilde, blender, lukkertid med mer

Sted:

BFK klubblokale + Lokasjon

Dato:

9/6-17 - 11/6-16

Klokke

Fredag: Kveld (18:00- 21:00)

Lørdag:  Morgen - ettermiddag - kveld ( 3 økter)

Søndag: Morgen - formiddag (2 økter)

Ansvarlig

Bryne Fotoklubb v/Bjørn Dykesteen

Ta med

Kamera, Kamerastativ og linser / Klær etter forhold

1000 - 1500 (Pris avhengig av antall påmeldte) Minimum 15 deltakere

Netstted

Workshop Juni 2017

Workshop i bruk av filter og landskapsfoto med Henrik Strømstad

Henrik Strømstad  er en anerkjent og velrespektert naturfotograf. Henrik har levert bilder til flere tidsskrift i Norden, bildene har vært på trykk på flere forsider gjennom mange år.

Henrik holder jevnlig kurs og foredrag, helst innen tema landskap foto. Han finner stor glede og inspirasjon med å kunne dele dette med andre.

Henrik Strømstad sin hjemmeside er: www.conlight.no

Administrativt

Bindende påmelding sendes skriftlig til post@brynefotoklubb.no merkes “Workshop Juni 2017”

For dere som trenger overnatting vil dere måtte ordne dette selv. BFK vil forsøke å ordne en rabattert overnatting på Bryne Kro motell.

Ytterliggere informasjon om pris, timeplan og lokasjon vil bli gitt i god tid i forkant av kurset.

Eventuelle spørsmål rettes til leder BFK, Bjørn Dykesteen på mobil: 94 01 97 01 eller epost: bjorn.dykesteen@outlook.com

Filter

Til dere som ønsker å investere i filter vil BFK i forkant av kurset bli legge ut 2 forslag til “filter-pakker”. Disse pakkene vil dere få mulighet til å kjøpe av Stavanger Foto med god rabatt. Ytterligere informasjon om dette vil komme før kurset starter.

Velkommen til oss på Workshop

Bryne Fotoklubb